7.5 C
Copenhagen
mandag den 20. marts 2023

Ny serie på Mandeliv: Det man ikke kan se

Mest læste

Redaktionen
redaktion@mandeliv.dk

Spiritualitet og – nogen gange – det at være religiøs – det betyder meget for voksne mænd. Det lærte vi, da vi lavede den grundlæggende research, før vi startede mandeliv. En sans for det åndelige og det religiøse var konsekvent blandt de fem emner, der optog de mænd, vi interviewede, allermest.

Ikke så meget som sex og slet ikke så meget som sundhed. Men betydeligt mere end penge og langt mere end politik. Måske fordi vi og vores læsere har nået en alder, hvor det er naturligt at tænke lidt mere over tingene.

Men det religiøse og det esoteriske er ikke vores egen boldgade. Vi ved meget mere om de mere profane sider af livet end vi ved om sfærer, reinkarnation og Gud. Og måske er vi også lidt forbeholdne over den levede religiøsitet.

For der er så meget, man skal tage med i indkøbsposen, hvis man melder sig hos i et etableret fællesskab. Så måske vil du ligesom os gerne vide mere, inden du tager på retreat eller igen dukker op i kirken. Så du kan mærke efter, hvad du egentlig tror på – og hvad der ikke er noget for dig.

I den situation er vi utroligt stolte af og glade for at Iben Holck har lovet at skrive her på mandeliv ud fra de spørgsmål, I stiller. Som den blandt vores venner, der ubetinget ved mest om den spirituelle side, er der ingen grænser for de spørgsmål, du kan stille. Iben er vel inde i vores kristne kulturarv og dens mystiske sider, men har et særligt øje og et åbent sind, når det kommer til det, man en gang og ret så rammende kaldte for Østens mystik.

Iben er vel inde i vores kristne kulturarv og dens mystiske sider, men har et særligt øje og et åbent sind, når det kommer til det, man en gang og ret så rammende kaldte for Østens mystik.

Iben Holck har lovet at skrive, så alle kan være med. Nærmest som en varedeklaration til udbuddet på troens markedsplads. Og uden at love en ny Muhammed-krise så vil nogle af svarene provokere.

Vi kalder denne brevkasse eller serien for

Det man ikke kan se

Den vil køre over de næste måneder og lige så længe, som I har spørgsmål, der kan besvares. Du kan naturligvis nå os her med dine spørgsmål på redaktionen@mandeliv.dk. Du kan også skrive direkte til Iben på ibenholck@yahoo.com – hvis du foretrækker det.

Steen Herluf Trolle og Christian Juul Jessen – og Iben Holck

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste