20.5 C
Copenhagen
søndag den 26. maj 2024

Når mænd sælger sex: “Det var også en fantasi, jeg selv levede ud”

Mest læste

Christian Jessen
christianjuuljessen@gmail.com

Når mænd sælger sex til kvinder er vores serie om mænd i en voksen alder, der betjener kvinder for penge. I dag fortsætter historien om Mads, der fortæller om kvinder i tyverne og kvinder i halvfjerdserne, som opsøgte ham. Nogen fordi de har særlige ønsker, som deres partner ikke ville opfylde – andre for bare igen at have en mand i sengen.

Mads er en mand sidst i halvtredserne, der for seks år siden i en periode solgte sex til kvinder. Kvinderne betalte alle for hans ydelser, for som han siger, så må de have været tilfredse. Med undtagelse af en kvinde i Herlev, der bestilte ham uden at ville lukke ham ind.

”Jeg havde én, hvis mand bare ikke tændte på hende mere. Hvilket var totalt uforståeligt. Hun var lyshåret og kom fra Baltikum og var både sød og smuk – og med den slankeste og flotteste danser-krop. Hun var en utrolig dejlig blanding af at generthed, nærmest rødmende da vi mødtes, og blev næsten forlegen over hvor tændt hun blev,” siger han om hende, der blev hans yndlingskunde.

”Vi sås en gang om måneden. Om jeg rørte hende med hænderne eller munden – eller om vi elskede – hun blev altid vildt tændt.”

”Det var et fantastisk arrangement. Hun betalte både for mig, og for et hotelværelse hver gang på anerkendt hotel i København – og nej, jeg siger ikke navnet”, siger Mads og fortsætter:

”Men selv om det var utrolig dejligt, når vi elskede, så fortalte hun mig efter et par gange, hvordan hun altid blev trist dagen efter, når hun vågnede op derhjemme, fordi hun savnede mig. Hun begyndte at udvikle følelser for mig, og jeg kunne mærke, at jeg også blev glad for hende. Men det blev for meget for hende, og en dag stoppede hun pludselig. Måske blev det for hårdt med hendes følelser, måske fik hun dårlig samvittighed over for sin mand. Jeg ved det ikke, men jeg savner hende stadig.”

“Hun begyndte at udvikle følelser for mig, og jeg kunne mærke, at jeg også blev glad for hende”

”I elskede, siger du?”

”Det er det ord jeg bruger. Det føltes sådan med de fleste af kvinderne. Jeg tror du også ville se det sådan.”

Mads virker elskelig i samtalen og bruger aldrig grove ord om hverken sig selv, sine ydelser eller om kvinderne. Heller ikke når det var lidt usædvanligt. Som da han blev bestilt til at besøge en kvinde på et plejehjem.

”Hun var en ældre, lidt buttet kvinde i slutningen af 60’erne. Det var lidt bøvlet, for hun havde besvær med hoften i den ene side og med at dreje benet, og hun ville gerne have et almindeligt samleje. Men så må man give sig god tid.”

”Bagefter plejede vi at ligge og tale en halv times tid om hendes liv på plejehjemmet og hendes børn og børnebørn. Hun var utrolig sød, og jeg kunne godt lide hende. Jeg tror jeg er god til at se det smukke i alle mennesker.

Mads exit

”Jeg havde sex for penge. Prostitueret er et ladet ord. Men teknisk var det selvfølgelig det, jeg var – prostitueret.”

”Hvem talte du med om det?”

”Ingen vidste det udover min allerbedste ven. Jeg havde brug for at nogen vidste det. Et sandhedsvidne, der kunne holde mig fast.”

”Gjorde han så det?”

”Det vigtigste var at kunne dele historierne med nogen. Jeg tror, han levede et helt liv gennem mine beretninger. Jeg forstår ham godt, for alt det her var ikke bare arbejde – det var også en fantasi, jeg selv levede ud at sælge sex for penge. På den måde kan jeg ikke skyde hele skylden på min kones og mit manglende sexliv. Det ville ikke være fair”

Og det var historier, for Mad sskrev meget med sine kunder både før og efter. Legende og pirrende og ærligt. Og uden beregning.

”Privat kan jeg godt have en off-dag, hvor ingenting fungerer, men ikke når jeg var sammen med disse kvinder. Det var åbenbart ophidsende for mig at være i kontrol på den måde. For mig er bare det at kysse ophidsende, og hvis ”den” ikke lige står, så er der mange andre muligheder. Jeg opdagede også, at jeg ikke bare kan være kold og forretningsmæssig. Jeg åbnede også mit hjerte. Og da jeg begyndte at få følelser kunne jeg mærke, at sdet var på tide at holde op. Så det var jo ikke bare en forretning. Det blev det aldrig.”

Særlig en kvinde, som han faktisk aldrig mødte i virkeligheden, begyndte at få hans skyggeliv som sexarbejder til virke stadig mere vanskeligt.

”Vi skrev sammen næsten hver dag. Det var nærmest som at kende Karen Blixen, så godt skrev hun. Og egentlig var det, hun ville, ret ligetil.”

”Ja?”

”Hun var en ældre kvinde i 70’erne, der havde levet et vildt bohemeliv i sine unge dage i blandt andet Paris. Nu følte hun sig gammel og ikke-attråværdig længere og savnede dybt, at mærke, at nogen begærede hendes krop. Hun boede oppe ved de svenske skove i et lille gæstehus på samme grund som hende og hendes mands fælles hus – hendes mand der ikke mere var interesseret i hende seksuelt. Her havde hun tidligere haft sin egen elsker boende, men nu var han også væk.”

“Nu følte hun sig gammel og ikke-attråværdig længere og savnede dybt, at mærke, at nogen begærede hendes kro”

Kvinden vil have Mads – og ville betale for at han rejste op til hende i Sverige og overnattede. Datoen og rejsen blev planlagt, men hun aflyste i sidste øjeblik, fordi hun blev syg.

”Vi havde skrevet meget sammen om, hvordan vores nat skulle være, så jeg er trist over, at vi aldrig nåede at få den oplevelse. Vi fortsatte med at skrive i nogle måneder om alt muligt og udveksle seksuelle oplevelser fra vores liv. Så en dag hørte jeg pludselig ikke fra hende mere. Nogle uger efter fik jeg en besked fra hendes mand om, at hun var død på grund af en leversygdom, hun havde. Han havde lovet hende at fortælle mig det og sende mig en sidste besked. Hun skrev, at hun havde være utrolig glad og taknemmelig for vores skriverier og venskab, og at det havde betydet meget. Og hun sluttede med et råd: ”Husk at sørge for at nyde hver sekund og lad være med at spilde tiden Mads, for livet er kort”. Jeg snakkede også med hendes mand om hende, og jeg tror, at det hjalp ham i sorgen. For selv om han ikke begærede sine kone mere, elskede han hende højt og følte sig fuldstændig fortabt og alene i deres hus i Sverige. Efter det besluttede jeg at stoppe min forretning. Det føltes som om, at det var slut, og at jeg havde fået levet det ud, jeg ville.”

”Men jeg fortryder ingenting. Kun at jeg gik bag ryggen på min kone. Jeg har senere lagt alle kort på bordet og fortalt hende om det. Hun blev lidt paf, men egentlig ikke overrasket, for hun ved godt, at sex betyder meget for mig. Hun var selvfølgelig ikke begejstret, men hun blev heller ikke jaloux, fordi det drejede sig om så mange kvinder, at det bare blev en navnløs klump for hende frem for hvis det havde været en enkelt kvinde, som jeg havde haft en affære med. Desuden ved hun godt, at jeg aldrig har været forelsket i andre, siden jeg mødte hende for mange år siden. Følelsesmæssigt er jeg meget trofast og monogam”, slutter Mads.

Læs første artikel om i serien:

Når mænd sælger sex: ”Jeg får kvinder til at smelte under mig”

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste