8.9 C
Copenhagen
søndag den 9. juni 2024

Ny bog: Sådan får du bedre sex, mand!

Mest læste

Redaktionen
redaktion@mandeliv.dk

Jakob Kærgaard laver kurser for mænd, der vil lære at mestre deres seksuelle energi. Nu har han skrevet en bog, hvor han med øvelser og gode råd viser, hvordan mænd kan få et bedre sexliv

Er dit sexliv gået i stå, fordi din kone ikke længere gider? Skuffer du i sengen, fordi du kommer for tidligt? Kan du ikke præstere, fordi den ikke vil op at stå?

Så er det måske værd at investere i en ny bog, som Jakob Kærgaard netop har udgivet.

Jakob har udviklet metoden Vital Force Sexual Mastery, som er en tantra- og taoisme-inspireret teknik, der lærer mænd at mestre deres seksuelle energi.

Gennem 10 år har han undervist over 1000 mænd i teknikken, og nu har han udgivet bog ”Bedre Sex, Mand”. Her deler han ud af sine egne og kursisters erfaringer og viser, hvordan du med træning kan få meget mere ud af sex.

Mandeliv mødte Jakob Kærgaard, da han sad og arbejdede med bogen på Det Kongelige Bibliotek. Det er års tid siden, og på det tidspunkt havde bogen endnu ikke en titel. Men indholdet var der ingen tvivl om. For Jakob Kærgaard har længe ønsket at skrive en bog, der samler hans mangeårige erfaring og som via praktiske øvelser og råd og vejledning kan tjene som en manual til mænd, der vil præstere bedre seksuelt.  For god sex er for de fleste mænd ensbetydende med stor livskvalitet:

Maskulinitet og livsglæde

”I løbet af de år, jeg har arbejdet med det her, er det blevet stadig tydeligere for mig, at der er en stor sammenhæng mellem vores seksualitet og psykiske velbefindende. For det første betyder sex rigtig meget for vores maskulinitet og velbefindende. Det er vigtigt for os, at vi kan få en rejsning, så vi kan give vores kvinder nydelse, og vi skal kunne holde længe nok til, at hun bliver tilfredsstillet,” siger Jakob Kærgaard.

“Der er en stor sammenhæng mellem vores seksualitet og psykiske velbefindende”

”Men sex betyder også noget på et lidt dybere plan. Jeg har flere gange, også med mine personlige eksperimenter, erfaret, at det seksuelle rum kan blive en meget direkte døråbning til steder i psyken, vi normalt ikke har adgang til. Det kan forløse fastlåste energier og skabe kontakt til traumer, som ligger mange år tilbage og kan forløses. Det er et ret fascinerende rum at bevæge sin ind i. Via det seksuelle rum, kan du få adgang til ting, som det ellers ville kræve lang tids terapi eller meditation at nå ind til”.

Jakob Kærgaard med sin nye bog, der udkom fredag. Foto fra facebook

Bevar den seksuelle energi

Men det kræver, at sex ikke er noget, der overstås på tre minutter. Vital Force Sexual Mastery handler om at opbygge seksuel lyst i kroppen og bevare den i stedet for at smide den ud.

”Det er ikke rocket science. De fleste af os ved jo godt, at hvis vi får en ordentlig udløsning, så kan det da godt være, at det føles dejligt, lige når vi får den. Men bagefter, så…. piiiizzzzzzzzz… så forsvinder energien. Hos mange par slutter sex, når manden har fået sin udløsning. Det bliver rigtig kedeligt med tiden, og kvinden mister lysten. Derfor handler det om at lære at få orgasme uden udløsning. Så du får nydelsen og glæden men kan bevare den seksuelle energi,” siger Jakob Kærgaard.

Metoden er en blanding af ’selvkultivering’ – onani – og tantra. Du skal blive i stand til at sende energien rundt i kroppen i stedet for at skyde den af med en udløsning.

“Hos mange par slutter sex, når manden har fået sin udløsning. Det bliver rigtig kedeligt med tiden”

SE VIDEO: Jakob fortæller om sin bog her:

Styrker lysten

Ifølge Jakob Kærgaard har teknikken den sidegevinst, at den øger din lyst og erektion.

”Hvis du gør det her over en periode, og hvis du jævnligt er seksuelt aktiv med din partner, bare uden af komme, vil langt de fleste i løbet af få uger opleve markant mere libido og seksuel stamina i kroppen. Det giver simpelthen mere lyst og styrker erektionen direkte”.

Er du i et forhold, hvor sexlivet er gået mere eller mindre i stå, vil denne energiopbygning skubbe positivt til tingene, ifølge Jakob Kjærgaard.

”Tit kan det reboote et forhold, hvor man er havnet i nogle dårlige seksuelle mønstre. Hvis du begynder at bygge lyst op, kan det faktisk genantænde lysten hos hende, hvis I ellers har en god connection,” siger han.

Hertil kan tilføjes, at du også skulle få øget overskud, selvtillid og gå-på-mod i hverdagen, og – måske – lære at blive at multiorgastisk.

Hvis du lære at mestre din seksuelle kraft, får du også mere overskud og energi i det daglige, fortæller Jakob Kærgaard.

For mænd i alle aldre

Jakobs kursister er i alle aldre. Fra de helt unge med præstationsangst til mænd i 70erne. Den ældste var ”en livskraftig og glad herre på 78 år”. Han havde fået problemer med potensen efter en brokoperation med efterfølgende betændelse. Via øvelserne kom den og sexlivet op og stå igen.

”Jo ældre du er, jo mere grund er der til at gå i gang med øvelserne, for jo mere får du ud af det. En operation kan sætte sig psykisk. Så kan det være et spørgsmål om at give kroppen lidt kærlighed, så man igen forbinder den med nydelse,” siger Jakob Kærgaard.

Der er ingen nøgenhed på Jakobs kurser, men der tales åbent om sex og kærlighed, hvilket er nyt for de fleste.

”Deltagerne prøver at tale med andre mænd om seksualitet og relationelle emner. Det har 99 procent af dem aldrig har gjort før på det niveau. Så alene det er en kæmpe gave,” siger Jakob Kærgaard.

Jakobs bog ”Bedre sex, mand!” kan købes her.

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste