7.9 C
Copenhagen
søndag den 9. juni 2024

Alkoholikere får potensen igen, når de undlader at drikke

Mest læste

Redaktionen
redaktion@mandeliv.dk

Ni ud af ti alkoholikere med rejsningsbesvær oplevede mærkbare forbedringer efter tre måneder uden alkohol, viser forsøg

Alkohol og potens er en dårlig kombination, og nu viser ny forskning, at alkoholikere med rejsningsbesvær kan opnå hurtige forbedringer, hvis de kan lade flasken stå.

Det er forskere i Indien, som har lavet et forsøg med afholdenhed blandt 104 alkoholikere, der led af såkaldt erectil dysfunktion, dvs. impotens. Det skriver The Journal of Sexual Medicine.

De 104 forsøgspersoner rørte ikke alkohol i tre måneder. Herefter havde 88 procent opnået en klart forbedret rejsningsevne.

Der var en tydelig sammenhæng mellem alder, leversvækkelse, varigheden af drikkeri og mængden af daglige genstande i forhold til, om forsøgspersonerne fik forbedret deres rejsning.

Det er første gang, der er lavet en så grundig undersøgelse at forholdet mellem afholdenhed og effekten på erectil dysfunktion. Forskerne mener, at resultaterne vil kunne bruges som motivation i behandlingen af alkoholisme.

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste