4.9 C
Copenhagen
onsdag den 24. april 2024

Ugens tip: Og hvad er der så lige i vejen med en klassisk børneopsparing

Mest læste

Redaktionen
redaktion@mandeliv.dk

Børneopsparingen kan blive en rigtig givtig ordning, hvis man har tålmodighed til at indbetale år efter år

En del af os har oplevet, at ens bankrådgiver fik himmelvendte øjne, når vi ønskede at oprette en klassisk børneopsparing. Det er tydeligvis ikke et produkt, de gode bankfolk har fået til opgave at pushe til kunderne. Men det er faktisk en rigtig givtig ordning, hvis man har tålmodighed til at indbetale år efter år.

Hvert barn kan have en opsparingskonto, og både forældre og bedsteforældre kan indbetale. Max 6.000 kroner om året og 72.000 kroner i alt. Kontoen kan oprettes indtil barnet er 14 og pengene er bundet i mindst 7 år.

Der er ikke fradrag for indbetalinger, men udbetalinger inklusive renter og afkast er skattefrie. Og den virkelig interessante fordel er, at pengene kan placeres i for eksempel aktier, der under normale forhold giver et bedre afkast end bankens renter.

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste