5.1 C
Copenhagen
tirsdag den 23. april 2024

Forunderlige verden: Sperm som kosttilskud

Mest læste

Christian Jessen
christianjuuljessen@gmail.com

I min ungdom var der en vandrehistorie, som alle de kammerater, der arbejdede i hvad vi nu kalder for sundhedssektoren, havde hørt og som de gerne fortalte videre med stor begejstring og indlevelse. Den handlede om en kvinde i København i tiden før Første Verdenskrig, der ernærede sig som prostitueret og som havde vægtproblemer. ”En fed luder,” som de sagde så charmant.

Men bestemt også en moderne kvinde, der valgte at gå til sin læge for at få et råd til at blive tyndere. Og hans råd var både tidssvarende og moderne: hun skulle opgive snapsen og flødeskumskagerne. Men da kvinden vendte tilbage to måneder senere, var vægten ikke gået ned.

Du har sikkert gættet, hvor denne historie er på vej hen. Vandrehistoriens pointe var, at da kvindens professionelle specialitet var fransk, og fordi hun valgte at sluge kundernes sæd, fik hun et gevaldigt kalorietilskud fra en halv snes mænd dagligt.

Kalorielet underholdning

Uden at fornærme mine overlægevenner, så var de galt afmarcherede. En klat sæd er ifølge WHO meget forskellig i omfang og indhold – nemlig fra 1,5 milliliter til 7,6 milliliter – og dermed et energiindhold i milligramstørrelsen. Så den berømte klat har ikke mange flere kalorier end en Cola Zero.

Læs i morgen: sperm smører stemmebåndene

Kilder: NIH, WHO

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste