18.9 C
Copenhagen
tirsdag den 23. juli 2024

Brugte isolationsskum for at bedre potensen

Mest læste

Redaktionen
redaktion@mandeliv.dk

En 45-årig amerikansk mand mødte op på skadestuen med blødninger fra urinrøret og vanskeligheder ved at komme af med vandet. Det kunne der være mange forklaringer på, men denne diagnose er unik. Han havde nemlig i periode forsøgt sig frem med at indføre forskellige ting i urinrøret for at behandle sin egen impotens.

Det gik galt, da hans partner havde ført plasticrøret fra en spraydåse med isoleringsskum op i urinrøret. Herefter hævder partneren, at det var et uheld at der blev trykket på knappen på spraydåsen. Et uheld vil typisk være dækket af en amerikansk sygeforsikring, mens en sexleg er på egen regning.

Det havde til dels den ønskede effekt, for skummet stivnede i hans penis. Men en del af skummet nåede op i blæren og samlede sig i en klump. Den måtte opereres ud og samtidig måtte lægerne fjerne det stivnede skum i selve penis, hvor det efterhånden fyldte 16 millimeter i diameter.

Sagen blev bragt frem af to forskere fra Pennsylvania og New York og er citeret i Science Direct: Urinary tract foreign body: A case of panurethral and intravesical spray foam insulation

Deres rapport blev offentliggjort i november, men det er først nu, at medier verden over er begyndt at skrive om manden og hans særlige tilgang til impotens. Forskerne konstaterer i artiklen, at mænd, der er begyndt med at føre genstande op i urinrøret, ofte bliver ved med at gøre det. Og at den korrekte lægelige hjælp til folk med noget, der sidder fast i urinrøret, starter med en endoskopisk indgreb, men kan kræve en egentlig operation.

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste