18.2 C
Copenhagen
søndag den 26. maj 2024

Når mænd sælger sex: “Jeg er specialist i at være mand i kvindernes øjne”

Mest læste

Redaktionen
redaktion@mandeliv.dk

Vores serie om voksne mænd, der har sex med kvinder for penge, fortsætter med en samtale med Daniel. Han levede længe som kat og hund med sin daværende kone. Da hun smed ham ud og tog deres fælles firma, vendte han bøtten. Nu ville han bestemme – også over de kvinder, der betaler hans hyre

Som ung journalist blev jeg overtalt af min redaktør til at gå op på øverste etage af Illums i København. Jeg skulle få et interview med en af de unge mænd, der angiveligt holdt til der i håb om at en bedrestillet, sikkert ældre kvinde ville betale dem for sex. Og naturligvis tale med kvinderne, hvis jeg var dygtig nok.

”Du skal bare holde øje med dem, der stabler deres sukkerknalder. De er ude på noget,” sagde min redaktør. Og af en eller anden grund troede jeg på ham, for sukkerknalder var i lange tider en invitation fra en kunde til en prostitueret.

Oppe på øverste etage af det distingverede stormagasin var kaffen god og det samme var kagerne. Men der var ingen, der bøvlede med at stable sukkerknalder. Til gengæld var der er en venlig, midaldrende kvinde, der spurgte, hvad jeg dog lavede der.

Siden dengang er der kommet mange flere muligheder for kvinder til at komme i kontakt med mandlige prostituerede. Det handler dagens afsnit i vores serie om voksne mænd, der sælger sex til kvinder, om.

Damernes Daniel

Daniel er en mand i midten af halvtredserne med venlige øjne og en evne til at sidde meget tæt på en, når man taler sammen. Alt andet end aggressiv, nærmere afventende, opmærksom. Ganske som jeg forestiller mig ham, når han er sammen med en af de kvinder, der næsten dagligt opsøger ham for at få sex for penge.

”Ser du dig selv som en luder, en prostitueret mand?”

”Nej. Ikke fordi jeg har noget mod de ord. Og det er jo på en måde hvad jeg er.”

”Men?”

”Men det er ikke sådan, de kvinder, der kommer til mig, ser mig. Jeg er specialist i at være mand i deres øjne – det er som at gå til en fancy frisør eller måske en tandlæge. De ser ikke noget nedværdigende i det, jeg gør – så hvorfor skulle jeg gøre det.”

”Og hvorfor gør du det egentlig, altså sælger dig selv.”

”Jeg kan godt lide sex. I mange år levede jeg i et giftigt forhold – som hund og kat var vi – og ikke som i reklamefilm. En dag var det endelig forbi – det var selvfølgelig hende, der afsluttede forholdet – og så vidste jeg pludselig, hvad, hvem jeg var.”

”Havde du glemt det?”

”Det tror jeg ikke – der var bare ikke tid til at tænke på, hvad jeg egentlig ville. Som i at jeg rigtig godt kan lide sex, lide at give sex – men at jeg også undervejs er blevet lidt distanceret. Lidt som at være en skuespiller, der hele tiden holder øje med den anden for at vente på sit cue.”

Daniel, som vi kalder ham, er ikke født i Danmark. Han har en baggrund i marketing, som man måske kan gætte fra hans valg af ord, og fast arbejde. Den betalte sex er til hans fornøjelse og til at betale af på en stor gæld fra hans tidligere forhold.

”Pengene gør det nemmere for mig – også fordi jeg så bedre kan være mig selv og sådan lidt distanceret til det hele. Men jeg ville sikkert også gøre det uden – i næsten alle tilfælde. Og jeg har også en privat konto på Tinder.”

Han griner lidt kejtet af min historie om de forsvundne sukkerknalder. Selvfølgelig er han mere end hjemmevant på nettet og lader sine damer – som han kalder dem – finde ham via enten en escorthjemmeside eller scor.dk. Han har tidligere brugt Tinder også, men blev smidt af fordi hans annonce var for direkte.

”Tinder er sådan set bedst, fordi dem, der vil have mig, er meget afklarede og ser sex som en naturlig vare og noget man kan sætte en pris på. Men Tinder er lidt puritansk på den amerikanske måde og lukker ned for åbenlyse tilbud. Det ville være dejligt med et sted, hvor man bare kunne sende invitation i form af en sukkerknald – sådan som det er i Babylon Berlin-serien.”

Læs i morgen: det vil kvinderne have af Daniel

Læs også:

Når mænd sælger sex: “Det var også en fantasi, jeg selv levede ud”

Når mænd sælger sex: ”Jeg får kvinder til at smelte under mig”

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste