20.4 C
Copenhagen
søndag den 26. maj 2024

Pernille køber sex hos mænd: “Jeg kan godt lide at få det, som jeg vil have det”

Mest læste

Redaktionen
redaktion@mandeliv.dk

I vores serie om voksne mænd, der sælger sex til kvinder, fortæller mændene, at kvinderne især kommer af to grunde. De vil have orgasmegaranti og de vil bestemme betingelserne. Selv hvis de ønsker, hvad en af mændene kalder ’den mørke oplevelse’, hvor manden dominerer kvinden, så er det på hendes betingelser.

Der er to andre ting, der går igen. Kvinderne fortæller, at de ofte har tænkt over muligheden længe, inden de beslutter sig for at købe en mands opmærksomhed. Og når de først har overvundet den tærskel, så kommer de ofte igen.

I dagens interview kan du møde Pernille – som vi kalder hende. Igennem godt to år har hun brugt at gå til mænd, der sælger sex. For hende betyder det et rarere liv, for glæden varer betydeligt længere end en time i en fremmed seng.

Pernilles faste fyr

”Altså, hvis du har hovedpine, så køber du hovedpinepiller. Og jeg har det sådan, at hvis jeg trænger, så tager jeg hen til John og får det ordnet. Hvis jeg ikke får en solid orgasme mindst en gang om ugen, så er jeg ikke til at holde ud – heller ikke for mig selv.”

“Hvis jeg ikke får en solid orgasme mindst en gang om ugen, så er jeg ikke til at holde ud”

Pernille er en af den slags mennesker, der ser én i øjnene og bliver ved med det, indtil hun tror på, at man har forstået hendes argument. Samtidig er hun trods sine mere end 60 år nærmest piget og har let til latter. Begge dele har med hendes valg af at købe sex at gøre, som hun ser det:

”Jeg kan godt lide at få det, som jeg vil have det. Og når det sker – altså i sengen – så føler jeg mig let og ung igen. Ja, det er lidt latterligt, for dagens ideologi er jo, at vi ikke må pynte os og lade som om vi stadig er unge.”

Er det altid godt – eller sker det, at det føles forkert?”

”Du mener om jeg skulle føle skyld? Aldrig. Ville du som mand føle skyld over at gokke den af – det er på det niveau for mig.”

”Du siger, at du i mere end et år har brugt den samme mands service. Er der følelser involveret?”

”Jeg kan lide ham – og især det, han gør. Men vi skal ikke spise middag sammen og slet ikke morgenmad. Han er som en supergod frisør – du vil være ked af det, hvis han ikke er der mere – men det er det, han gør, som du vil savne.”

“Vi skal ikke spise middag sammen og slet ikke morgenmad”

Erstatning

”Jeg var godt vant. Jeg havde en mand, jeg elskede inderligt og som kunne få mig ud at flyve – i sengen. Men så gik han hen og døde.”

Som Pernille fortæller det, så gik der år med at sørge. Og endnu flere år med halvhjertede forhold.

”Der er så meget bøvl med mænd på min alder. Hvis de kan i sengen, så er de tit ikke til at holde ud bagefter. Og hvis de er søde, så vil de alt muligt – og helst flytte ind og lege familie – det orker jeg ikke.”

Læs også:

Når mænd sælger sex: ”Et godt knald er et samspil”

Når mænd sælger sex: “Jeg er specialist i at være mand i kvindernes øjne”

Når mænd sælger sex: ”Jeg får kvinder til at smelte under mig”

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste