1.7 C
Copenhagen
tirsdag den 5. december 2023

Kvinderne vilde med natdisk – mændene holder sig væk

Mest læste

Redaktionen
redaktion@mandeliv.dk

Her på redaktionen forundres vi ofte over mænd sådan i almindelighed. Og i særdeleshed når mænd ikke tager chancen, når den byder op til old school dans. For når hovedstadens fedeste dansefest åbner dørene på lørdag, så har kvinderne for længst købt billetter, mens mændene stadig har hænderne i lommen.

”Billetterne til kvinderne er solgt på en time, max. Det er derfor, at vi deler billetterne op i to sæt – ellers ville der være 400 kvinder til 100 mænd. Men ja, mændene trækker det til det sidste – og det sker igen i denne uge,” siger Nicolai Skipper.

Med ti år som disk jockey – som en DJ blev kaldt dengang i firserne – på scenen i jazzklubben Montmartre er musikken gået i blodet på Nicolai. Sammen med sin kone Louise skaber festerne, der finder sted hver anden uge et nyt sted i hovedstaden.

”Det er vores musik fra dengang det var os, der bestemte i byen,” siger han.

Køb billet til “Natdisk – Clubbing med DJ Ray” på lørdag den 11. juni her

Brug for mere overtalelse? Læs om en fest som i firserne i morgen her på mandeliv.dk.

- Annonce -

Flere artikler

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

- Annonce -

Seneste